KEWS Schoonbeek-Beverst
KEWSDankbaar 01-05
KEWS Schoonbeek-Beverst

KEWS voelt zich dankbaar

1-5-2020


Beste partner, beste ondernemer, beste fan, beste sympathisant,


Eerst en vooral hopen we dat jullie het goed maken, gezond zijn en blijven…


Voor de sport, in het bijzonder voor ploegsporten als voetbal, blijft het activiteitsniveau voorlopig op een laag pitje. Wanneer en hoé we terug van start kunnen gaan blijft momenteel koffiedik kijken. Met alle mogelijke gevolgen. Maar, sport is één aspect van het leven. Momenteel een bedrijf runnen, werken,… in welke sector ook, vormt een nog grotere uitdaging.


In het vooruitzicht dat de activiteiten de komende weken stilaan kunnen hervat worden in een aantal sectoren, blijven zeer strenge test-, traceer- en isolatievereisten en beschermende maatregelen zoals het frequent wassen van de handen, dragen van handschoenen en mondmaskers in openbare plaatsen en, belangrijk, het respect voor de aanbevolen social distancing, van toepassing.

Ook als club ligt daar nog braakliggend (voetbal)terrein voor ons.


Maar onze opgebouwde en uitstekende relaties willen we top houden ! Jullie waren in het verleden, in welke hoedanigheid ook, de steunpilaren van onze voetbalclub. Tijdens deze bizarre periode voelen we ons nóg meer verantwoordelijk om de actuele situatie met een positieve noot te benaderen.

We blijven oog hebben voor de samenwerking met – en de initiatieven vàn bedrijven. Absolute noodzaak vinden wij het om de onderlinge samenwerking te accentueren en jullie ondernemingszin en acties meer zichtbaarheid te geven.


Graag doen we een oproep om jullie acties, creatieve alternatieven en oplossingen naar ons door te sturen ! Via onze kanalen als Facebook, mailings, … promoten wij met veel genoegen jullie ondernemingszin.


Eender welke campagne jullie plannen willen we graag mee in de spotlights plaatsen. Stuur een mailtje met de nodige gegevens naar volgend mailadres: sponsoring@kewsschoonbeekbeverst.be. We rekenen op respons.


Wij doen ons uiterste best om meer zichtbaarheid te geven aan jullie bedrijf of onderneming, !

Met sportieve groeten namens KEWS Schoonbeek-Beverst en hopelijk tot binnenkort,


Jos Pernot Jos Roebben Peter Claesen

Voorzitter Ondervoorzitter Secretaris


en de bestuurders: Mathieu Lemmens, Marc D’haen, Marc Thoelen, Geert Neven, Gunter Vancraybeek, Carlo Smets, Schoubs Jean-Marie, Johny Vanspauwen